Komende vier weken geen wedstrijden op Varkenoord

woensdag 14 oktober 2020 19:35 19.555 keer bekeken 19 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

De regering kondigde dinsdagavond aan dat de voetbalcompetities bij de amateurs in verband met nieuwe coronamaatregelen de komende vier weken stilliggen. Voor Feyenoord Academy betekent dit dat in deze periode geen wedstrijden zullen plaatsvinden op Varkenoord.

Trainen is nog wel mogelijk, zij het in aangepaste vorm. Voor alle jeugdteams tot en met Feyenoord Onder 18 geldt dat zij de komende weken gewoon op Feyenoord Academy terechtkunnen, met inachtneming van de nieuwe veiligheidsprotocollen die vanaf 14 oktober 22:00 uur op en om Varkenoord van kracht zijn.

Gevolgen Feyenoord O21
Voor Feyenoord Onder 21 zijn de gevolgen van de nieuwe maatregelen iets ingrijpender. Voor de beloften geldt dat zij met maximaal vier personen tegelijk mogen trainen en daarbij te allen tijde de 1,5 meter afstandsregel dienen te volgen. Feyenoord Onder 21 zal dan ook een aangepast trainingsprogramma volgen.

‘Het is een harde dobber,’ aldus Raymond van Meenen, manager van Feyenoord Academy. ‘Voor onze spelers en hun ontwikkeling is het goed dat ze nog steeds met elkaar kunnen blijven trainen, maar het wegvallen van de wedstrijden is, hoewel begrijpelijk gelet op de ontwikkelingen rondom corona, teleurstellend. Hopelijk blijven de maatregelen tot vier weken beperkt.’

Gerelateerd nieuws
19 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 8 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 1510 mensen actief, waarvan 395 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved