Fer: ''CSKA Moskou en Zagreb zijn sterke tegenstanders''

vrijdag 2 oktober 2020 15:57 19.520 keer bekeken 48 reacties Pro Shots

CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC zijn de tegenstanders van Feyenoord in de groepsfase van de Europa League. Trainer Dick Advocaat was blij dat Feyenoord de moeilijkste ploegen ontloopt, Bart Nieuwkoop gaf aan de tegenstanders niet te willen onderschatten en op de persconferentie van vrijdagmiddag werd ook Leroy Fer naar zijn mening gevraagd.

"Het is een mooie loting, met mooie wedstrijden", begint Fer. "Twee sterke tegenstanders uit pot één en pot twee. Van de laatste ploeg (Wolfsberger AC, red.) weet ik niet zoveel, maar CSKA Moskou en Zagreb zijn twee sterke tegenstanders."

"We hebben met z'n allen de loting bekeken en er een goed gevoel aan overgehouden", gaat de middenvelder verder. "We willen overwinteren in Europa, dat is ook alweer een aantal jaar geleden. Ik denk dat dat realistisch is. We moeten van onze eigen kracht uitgaan, welke tegenstander we ook treffen. Natuurlijk moeten we ze gaan analyseren, maar ik denk dat wij zelf een heel goede groep hebben."

Fer kreeg vandaag ook te horen dat hij de uiteindelijke selectie van het Nederlands elftal niet gehaald heeft. Eerder zat hij wel bij de voorselectie. Zelf heeft de Feyenoorder echter andere dingen aan zijn hoofd. "Je wil er altijd bij zitten en je land vertegenwoordigen. Maar ik mag me gelukig gaan focussen op de geboorte van m'n dochtertje."

Gerelateerd nieuws
48 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74449 leden - Op dit moment zijn 799 mensen actief, waarvan 286 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved