Fer: ''CSKA Moskou en Zagreb zijn sterke tegenstanders''

Fer: ''CSKA Moskou en Zagreb zijn sterke tegenstanders''

CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en Wolfsberger AC zijn de tegenstanders van Feyenoord in de groepsfase van de Europa League. Trainer Dick Advocaat was blij dat Feyenoord de moeilijkste ploegen ontloopt, Bart Nieuwkoop gaf aan de tegenstanders niet te willen onderschatten en op de persconferentie van vrijdagmiddag werd ook Leroy Fer naar zijn mening gevraagd.

"Het is een mooie loting, met mooie wedstrijden", begint Fer. "Twee sterke tegenstanders uit pot één en pot twee. Van de laatste ploeg (Wolfsberger AC, red.) weet ik niet zoveel, maar CSKA Moskou en Zagreb zijn twee sterke tegenstanders."

"We hebben met z'n allen de loting bekeken en er een goed gevoel aan overgehouden", gaat de middenvelder verder. "We willen overwinteren in Europa, dat is ook alweer een aantal jaar geleden. Ik denk dat dat realistisch is. We moeten van onze eigen kracht uitgaan, welke tegenstander we ook treffen. Natuurlijk moeten we ze gaan analyseren, maar ik denk dat wij zelf een heel goede groep hebben."

Fer kreeg vandaag ook te horen dat hij de uiteindelijke selectie van het Nederlands elftal niet gehaald heeft. Eerder zat hij wel bij de voorselectie. Zelf heeft de Feyenoorder echter andere dingen aan zijn hoofd. "Je wil er altijd bij zitten en je land vertegenwoordigen. Maar ik mag me gelukig gaan focussen op de geboorte van m'n dochtertje."

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties