Senesi: ''Ik dacht: 'Ik trap hem en dan zie ik wel'''

Senesi: ''Ik dacht: 'Ik trap hem en dan zie ik wel'''

Marcos Senesi komt al na speelronde drie in aanmerking voor de titel van doelpunt van het jaar. Met een prachtige omhaal schoot hij Feyenoord in de tweede helft op 2-1. Steven Berghuis grapte al dat hij zijn rugnummer tien aan Senesi moet geven.

"Ik hou het bij nummer vier, daar ben ik tevreden mee", lacht Senesi voor de camera van FOX Sports. "Ik ging eigenlijk gewoon voor de kopbal", zegt hij over zijn doelpunt. "Maar toen ik zag dat de verdediger de bal wegkopte, dacht ik bij mezelf: ik trap hem en dan zie ik het wel. Voor de supporters is het geweldig als een verdediger zo'n goal maakt."

Zolang de transferwindow nog open is, zullen er ook transfergeruchten blijven ronddwalen, en dus werd Senesi gevraagd of hij ook na 5 oktober nog in De Kuip speelt. "Dat hangt niet van mij af", reageert de Argentijn. "Ik richt me nu op Feyenoord. Ik ben hier heel gelukkig en ik wil hier mooie dingen bereiken. Maar dat is niet aan mij."

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties