Senesi: ''Ik dacht: 'Ik trap hem en dan zie ik wel'''

zondag 27 september 2020 17:34 46.700 keer bekeken 170 reacties Pro Shots

Marcos Senesi komt al na speelronde drie in aanmerking voor de titel van doelpunt van het jaar. Met een prachtige omhaal schoot hij Feyenoord in de tweede helft op 2-1. Steven Berghuis grapte al dat hij zijn rugnummer tien aan Senesi moet geven.

"Ik hou het bij nummer vier, daar ben ik tevreden mee", lacht Senesi voor de camera van FOX Sports. "Ik ging eigenlijk gewoon voor de kopbal", zegt hij over zijn doelpunt. "Maar toen ik zag dat de verdediger de bal wegkopte, dacht ik bij mezelf: ik trap hem en dan zie ik het wel. Voor de supporters is het geweldig als een verdediger zo'n goal maakt."

Zolang de transferwindow nog open is, zullen er ook transfergeruchten blijven ronddwalen, en dus werd Senesi gevraagd of hij ook na 5 oktober nog in De Kuip speelt. "Dat hangt niet van mij af", reageert de Argentijn. "Ik richt me nu op Feyenoord. Ik ben hier heel gelukkig en ik wil hier mooie dingen bereiken. Maar dat is niet aan mij."

Gerelateerd nieuws
170 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 52 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74840 leden - Op dit moment zijn 1147 mensen actief, waarvan 384 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved