Toornstra: ''Het waren echt fouten van onszelf''

zondag 27 september 2020 15:29 22.850 keer bekeken 77 reacties Pro Shots

Jens Toornstra mocht tegen ADO Den Haag door de blessure van Mark Diemers weer in de basis starten. Met de middenvelder won Feyenoord met 4-2 van ADO Den Haag, al ging dat wel zeer moeizaam.

"Dat kwam denk ik door het wedstrijdverloop", reageert Toornstra op de eigen clubkanalen. "Je wil lekker voetballen en rustig op zoek naar de eerste goal, maar je staat binnen tien minuten met 1-0 achter. Het was niet de start waar we op hoopten. Vervolgens gingen we iets te onrustig op zoek naar de goal. Gelukkig scoor je die nog wel voor rust. Na rust waren we voorin iets rustiger aan de bal. Het was de tweede helft iets beter, maar nog niet wat het zou moeten zijn."

Feyenoord was slordig, waarvan de mislukte onderschepping van Geertruida, die zo de 0-1 inleidde, het beste voorbeeld was. "Het waren echt fouten van onszelf, niet een mooie aanval van ADO. Hij valt gelukkig voor zijn voeten en we staan 0-1 achter. Dat moet eruit, dan speel je je wedstrijden iets makkelijker. Buiten dat hebben we ook aan de bal veel fouten gemaakt." 

Gerelateerd nieuws
77 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74807 leden - Op dit moment zijn 1368 mensen actief, waarvan 333 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved