''Feyenoord heeft gewoon een advertentie geplaatst''

''Feyenoord heeft gewoon een advertentie geplaatst''

Uroš Spajić komt maandag samen met zijn zaakwaarnemer naar Nederland om de huurtransfer naar Feyenoord te bespreken. De Rotterdammers en de centrale verdediger gaan de laatste details bespreken en de verwachtingen zijn dat de partijen een akkoord gaan bereiken. De Serviër mag tijdelijk vertrekken bij zijn huidige club FK Krasnodar.

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam vertelt hoe Spajić in beeld is gekomen. ''Ze hebben gewoon een advertentie geplaatst in een transfer room. Dan zeg je, we hebben een centrale verdediger nodig. Dit is wat we kunnen betalen en dan pitch je bij agenten naar spelers. Dan krijg je een hele lijst binnen met allerlei centrale verdedigers. Deze jongen kwam eruit en die gaan ze dan verder onderzoeken. Bekijken ze beelden en dan komen ze tot de conclusie dat het een speler is die ze zoeken. Dan hebben ze op de achterhand nog Ié, maar dan hebben ze toch liever een ander.''

Spajić is voor veel mensen geen bekende naam. De 27-jarige verdediger stond eerder onder contract bij Anderlecht en begon zijn carrière bij Rode Ster Belgrado en moet een aanwinst zijn voor de ploeg van Dick Advocaat. ''Ik heb Tonny Vilhena even gesproken en hij zegt dat het een uitstekende centrale verdediger is. Goede inspeelpass, dat moet je allemaal nog maar afwachten. Spelers die elkaar beoordelen geven altijd wel een aardig beeld'', aldus de journalist in gesprek met Voetbal International.

Lees meer over
Tonny Vilhena Dick Advocaat Anderlecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties