Diemers: ''Hoop dat ik Berghuis nog vaak kan bedienen''

zaterdag 12 september 2020 22:47 36.665 keer bekeken 89 reacties Pro Shots

Mark Diemers kende een goed officieel debuut bij Feyenoord. PEC Zwolle werd met 0-2 verslagen en de middenvelder gaf de assist op de eerste goal van Steven Berghuis. Zijn basisplaats kwam wel enigszins als een verrassing, omdat de verwachting was dat Jens Toornstra zou starten.

"Jens is naturlijk een heel goede speler en hij doet het hier al zes jaar heel goed", begint Diemers tegenover FOX Sports. "Ik weet dat ik een goede voorbereiding heb gedraaid, maar dat heeft Jens ook. Wat dat betreft heeft de trainer genoeg keuze. Dit keer viel die keuze op mij. Daar ben ik heel blij mee en dan is het aan mij om het goed te doen."

Over zijn eerste weken bij Feyenoord is Diemers niet ontevreden. "Ik wilde op een rustige manier binnenkomen, de jongens goed leren kennen en me op het veld gelijk laten gelden. Hopelijk ook het niveau snel oppikken, want dat ligt natuurlijk veel hoger dan ik gewend was. Dat heb ik snel kunnen doen. In wedstrijden moet ik m'n ruimtes zoeken en kijken waar ik moet lopen. Ik had een heel andere rol bij Fortuna, een vrije rol waar ik overal mocht lopen waar ik wilde. Dat heb ik nu niet, dus ik moet me aanpassen. Dat gaat goed denk ik."

Met een assist op Steven Berghuis was Diemers direct bij het eerste Feyenoorddoelpunt van het seizoen al belangrijk. De twee leken elkaar goed te kunnen vinden. "Steven is natuurlijk een geweldige speler voor Feyenoord en ik hoop dat hij dit seizoen nog blijft. Op de training zijn we ook al bezig met hoe ik hem het best kan bedienen. Dat zag je ook bij die goal. Ik vind Steven een geweldige speler en ik ben blij dat hij mij ook een goede speler vindt. Ik hoop dat ik hem dit seizoen nog vaak kan bedienen."

Gerelateerd nieuws
89 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 33 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74759 leden - Op dit moment zijn 842 mensen actief, waarvan 148 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved