'Feyenoord in gesprek met twee verdedigers'

'Feyenoord in gesprek met twee verdedigers'

Feyenoord hoopt na het weekend een verdediger te presenteren en is momenteel in gesprek met twee partijen. De Rotterdammers hebben volgens RTV Rijnmond de hoop op Edgar Miguel Ié nog altijd niet opgegeven en is ook nog in gesprek met een alternatief.

Het is op dit moment nog niet bekend om wie het gaat. Feyenoord werd eerder in verband gebracht met de 28-jarige Jeffrey Bruma, die een goede bekende is van technisch directeur Frank Arnesen. Ook werd de Portugees Roderick Miranda, die onder contract staat bij Wolverhampton Wanderers, gelinkt aan een overstap naar De Kuip.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka weet te melden dat Ié niet kandidaat nummer één is. ''Hij is nu de back-up van de hoofdkandidaat. Naam ken ik niet, maar ze willen hem heel graag hebben. Zou een echte concurrent voor Botteghin kunnen worden. Ze zijn er druk mee'', reageert de journalist op vragen van supporters op Twitter.

[readmore=54934]

Lees meer over
De Kuip Eric Botteghin Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties