'Feyenoord in gesprek met twee verdedigers'

vrijdag 11 september 2020 17:11 108.965 keer bekeken 464 reacties Pro Shots

Feyenoord hoopt na het weekend een verdediger te presenteren en is momenteel in gesprek met twee partijen. De Rotterdammers hebben volgens RTV Rijnmond de hoop op Edgar Miguel Ié nog altijd niet opgegeven en is ook nog in gesprek met een alternatief.

Het is op dit moment nog niet bekend om wie het gaat. Feyenoord werd eerder in verband gebracht met de 28-jarige Jeffrey Bruma, die een goede bekende is van technisch directeur Frank Arnesen. Ook werd de Portugees Roderick Miranda, die onder contract staat bij Wolverhampton Wanderers, gelinkt aan een overstap naar De Kuip.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka weet te melden dat Ié niet kandidaat nummer één is. ''Hij is nu de back-up van de hoofdkandidaat. Naam ken ik niet, maar ze willen hem heel graag hebben. Zou een echte concurrent voor Botteghin kunnen worden. Ze zijn er druk mee'', reageert de journalist op vragen van supporters op Twitter.

Gerelateerd nieuws
464 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 160 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73944 leden - Op dit moment zijn 681 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved