''Ik zou Toornstra altijd als eerste opstellen''

''Ik zou Toornstra altijd als eerste opstellen''

Jens Toornstra zou altijd als eerste op het wedstrijdformulier van Feyenoord moeten worden gezet. Althans, dat is de mening van Pascal Bosschaart. Volgens de oud-speler, die tussen 2004 en 2006 in De Kuip speelde, verzaakt de middenvelder nooit. ''Jens is voor mij onbetwist. Het ziet er misschien niet altijd even mooi uit, maar ook aan de bal is hij gewoon ontzettend goed,'' zegt Bosschaart tegenover FR12.

Bosschaart, tegenwoordig assistent-trainer van SC Cambuur, kent Toornstra nog van hun gezamenlijke periode bij ADO Den Haag. ''Ik heb nog met Jens samengespeeld en hij is een hele positieve jongen. Hij heeft altijd diepgang en zal alles doen voor het team om een goed resultaat te halen. Als ik het zou mogen bepalen, dan zou ik hem altijd opstellen,'' vervolgt de inmiddels 40-jarige Rotterdammer.

Of de voormalig linksback ook een plaats in zijn elftal zou hebben voor de Portugese nieuweling João Carlos Teixeira, durft hij nog niet te zeggen. ''Dat kan ik nog niet beoordelen. Hij heeft natuurlijk wel een aardige achtergrond met een club als Liverpool, waar hij onder Klopp heeft gespeeld. Hij heeft wel wat bagage die hij goed zou kunnen gebruiken bij Feyenoord.''

Bekijk hieronder het volledige interview van FR12 met Pascal Bosschaart. De oud-Feyenoorder gaat ook in op zijn liefde voor Feyenoord, zijn ambities als trainer en verwachtingen van het komende seizoen.

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra ADO Den haag Toornstra Bosschaart
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties