'Karsdorp van AS Roma naar Atalanta, Verdonk naar Alavés'

'Karsdorp van AS Roma naar Atalanta, Verdonk naar Alavés'

Twee oud-Feyenoorders staan op het punt om hun loopbaan voort te zetten bij een nieuwe club. Rick Karsdorp maakt in Italië een binnenlandse transfer van AS Roma naar Atalanta, terwijl Calvin Verdonk zijn transfervrije status zou gaan verzilveren met een overstap naar Alavés in Spanje.

Gianluca Di Marzio wordt in Italië gezien als een transferexpert en hij verwacht dat Karsdorp niet verhuurd, maar verkocht gaat worden aan Atalanta. In dat geval zal Feyenoord ook een deel van de transfersom ontvangen.

Calvin Verdonk staat op de nominatie om naar het Spaanse Alavés te vertrekken. De 23-jarige Verdonk heeft daarmee zijn gedroomde buitenlandse avontuur te pakken volgens Voetbal International. Feyenoord hengelde in een eerder stadium ook naar de diensten van de linksachter omdat Tyrell Malacia voorlopig nog in de lappenmand zit. Verdonk komt een oude bekende tegen bij de Spaanse club, want op dit moment staat ook oud-Feyenoorder John Guidetti onder contract bij Alavés.

Lees meer over
NEC Calvin Verdonk Tyrell Malacia ajax Rick Karsdorp arsenal
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties