'Karsdorp van AS Roma naar Atalanta, Verdonk naar Alavés'

dinsdag 1 september 2020 20:35 85.535 keer bekeken 102 reacties Pro Shots

Twee oud-Feyenoorders staan op het punt om hun loopbaan voort te zetten bij een nieuwe club. Rick Karsdorp maakt in Italië een binnenlandse transfer van AS Roma naar Atalanta, terwijl Calvin Verdonk zijn transfervrije status zou gaan verzilveren met een overstap naar Alavés in Spanje.

Gianluca Di Marzio wordt in Italië gezien als een transferexpert en hij verwacht dat Karsdorp niet verhuurd, maar verkocht gaat worden aan Atalanta. In dat geval zal Feyenoord ook een deel van de transfersom ontvangen.

Calvin Verdonk staat op de nominatie om naar het Spaanse Alavés te vertrekken. De 23-jarige Verdonk heeft daarmee zijn gedroomde buitenlandse avontuur te pakken volgens Voetbal International. Feyenoord hengelde in een eerder stadium ook naar de diensten van de linksachter omdat Tyrell Malacia voorlopig nog in de lappenmand zit. Verdonk komt een oude bekende tegen bij de Spaanse club, want op dit moment staat ook oud-Feyenoorder John Guidetti onder contract bij Alavés. 

Gerelateerd nieuws
102 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74826 leden - Op dit moment zijn 882 mensen actief, waarvan 273 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved