Haps: ''Ik denk dat ik wel wat langer had kunnen spelen''

Haps: ''Ik denk dat ik wel wat langer had kunnen spelen''

Ridgeciano Haps stond enige tijd aan de kant omdat hij kampte met het coronavirus. Vandaag maakte de verdediger zijn eerste minuten in het basiselftal van Feyenoord tijdens de oefenwedstrijd tegen Hamburger SV. "Ja, toch wel lekker. Ik heb een week getraind en nu weer 45 minuten gespeeld."

"Ik had negen dagen niks gedaan en dus kwam dit trainingskamp wel goed uit voor mij, dan kan ik elke dag trainen", aldus Haps voor de camera van Feyenoord TV. Hoe lang nog voor hij helemaal fit is? "Niet lang meer, denk ik. Volgende week weer de hele week trainen en dan wellicht langer spelen."

"HSV is een fysieke ploeg, dat vond ik wel lekker. Duels aangegaan, toch mijn oude spel weer laten zien: opkomen, voorzetten geven. Het ging wel goed, ja." De Rotterdammers vochten pittige duels uit tijdens de 'vriendschappelijke' wedstrijd. Die felheid is een kenmerk van het huidige Feyenoord volgens Haps. "Het zit er wel in, dat zag je afgelopen wedstrijden en vandaag ook. Ik denk dat dat ook wel nodig is." Haps kijkt ook nog terug op het trainingskamp. "Een heel nuttig trainingskamp omdat ik zelf niks had gedaan. Ik denk dat ik wel wat langer had kunnen spelen, maar ze zijn nog wat voorzichtig."

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties