Perez: ''Het is wel allemaal een beetje voorspelbaar''

Perez: ''Het is wel allemaal een beetje voorspelbaar''

Dick Advocaat wil de selectie nog altijd versterken en denkt daarbij aan Jonathan de Guzman. De oud-Feyenoorder moet het middenveld van de Rotterdammers gaan versterken. Kenneth Perez en Arnold Bruggink denken niet dat De Guzman een aanwinst gaat zijn voor de stadionclub.

''Hij zit relatief gezien aan het einde van zijn carrière en zal in de toekomst geen geld meer opleveren. Ik denk dat Feyenoord juist moet proberen om kapitaal te maken'', vertelt Bruggink. ''Als je nu transfervrije spelers gaat halen zoals De Guzman, zullen er weer andere spelers buiten de boot vallen. Als je in plaats daarvan aan de gang gaat met die spelers, leveren ze over twee jaar weer geld op. Van De Guzman weet je dat het een tijdelijke oplossing is.''

Ook Perez twijfelt of De Guzman wel de juiste man is voor Feyenoord en ziet liever dat de Rotterdammers zich versterken met een back-up voor Leroy Fer. "Ik vind hem een goede speler, maar het is wel allemaal een beetje voorspelbaar. Kökcü en Fer zijn op dit moment zekerheidjes op het middenveld. Toornstra kan dan ook nog op het middenveld spelen, maar als Fer wegvalt, dan heb je niets meer achter de hand'', aldus de oud-voetballer in gesprek met FOX Sports.

Lees meer over
Jens Toornstra Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties