'Toekomst Denzel Hall bij Feyenoord nog onzeker'

'Toekomst Denzel Hall bij Feyenoord nog onzeker'

Naast Crysencio Summerville is er nu ook onzekerheid over de toekomst van Denzel Hall. Vorige week werd bekend dat de 19-jarige verdediger dichtbij een akkoord is met Feyenoord over een nieuw contract tot medio 2024.

Nu blijkt dat een nieuw contract nog geen zekerheid is. Dit meldt KuipTalk. Feyenoord ziet in Hall een toekomstige centrale verdediger, maar hij zelf geeft de voorkeur aan de rechtsbackpositie. Zaakwaarnemer Seraino Dalgliesh en de Rotterdammers zijn nog in gesprek over de toekomst. Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2021.

Feyenoord wil de selectie versterken met een nieuwe centrale verdediger en tot die tijd krijgt Hall de kans om zich te bewijzen. Dick Advocaat laat de 19-jarige voetballer meetrainen met de selectie. Dalgliesh praat snel verder met de clubleiding, zo vertelt hij in het Algemeen Dagblad. ''De gesprekken lopen nog, dat gebeurt allemaal in een goede sfeer. Als Feyenoord terug is van het trainingskamp, praten we verder.''

Lees meer over
Dick Advocaat Crysencio Summerville Denzel Hall
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties