''Ik denk dat we in de eerste helft goed voetbal hebben laten zien''

zondag 9 augustus 2020 17:13 39.805 keer bekeken 30 reacties Pro Shots

Feyenoord sloot de eerste oefenwedstrijd af met een klinkende 3-0 zege. Alle drie de doelpunten vielen echter voor de eerste drinkpauze en de Rotterdammers konden hetzelfde niveau daarna niet meer behalen. Dat viel ook Leroy Fer op, al lag dat ook aan de hoge temperaturen in De Kuip. "Ja, zeker. Dat kon je denk ik ook aan de wedstrijd zien."

"Het eerste gedeelte was het écht doorkomen, maar gelukkig scoren we twee snelle goals. We hebben het daarna goed uitgespeeld", aldus de middenvelder voor de camera van RTV Rijnmond. "Ik denk dat we in de eerste helft goed voetbal hebben laten zien. Het is natuurlijk de eerste wedstrijd, dat is moeilijk. In de tweede helft was het ook wat minder, maar het blijft eerste wedstrijd. Het is de voorbereiding."

De Kuip was met 3.000 toeschouwers gevuld en dat voelde onwerkelijk. "Maar je bent wel blij dat je überhaupt weer op het veld kan staan, na zo'n lange tijd. Dat er zelfs fans waren om hun club te supporten: daar zijn we gewoon blij mee."

Gerelateerd nieuws
30 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74779 leden - Op dit moment zijn 1156 mensen actief, waarvan 215 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved