Summerville: ''Ik wil dat ze vertrouwen in me hebben''

vrijdag 17 juli 2020 10:45 81.125 keer bekeken 356 reacties Pro Shots

Crysencio Summerville en Feyenoord praten over een nieuw contract. De twee partijen hebben nog geen akkoord bereikt en zijn momenteel nog met elkaar in gesprek. De 18-jarige aanvaller ziet zijn toekomst in De Kuip, maar wel tegen enkele voorwaarden.

"We zijn aan het kijken wat het beste is voor mij, maar we zijn er nog niet helemaal uit. De gesprekken verlopen positief", zegt Summerville tegen VoetbalPrimeur. ''We zijn niet uit op geld. Het gaat gewoon om wat het beste voor mij is. Ik las in de media dat het kamp-Summerville hoog inzet. Ik weet niet waarom dat rondgaat, want geld is wel het allerlaatste probleem. Ik vind het wel grappig als ik zulke dingen lees."

Summerville verwacht eruit te komen met Feyenoord. "Ik wil echt een plan zien en weten wat ze met me van plan zijn. Ik wil dat ze vertrouwen in me hebben. Het gaat me niet alleen om nu of volgend jaar, maar ik kijk verder dan dat. Mijn intentie is dat we eruit gaan komen. Toen ik hier binnenkwam als kleine jongen wilde ik de overkant halen. Spelen in De Kuip, een van de belangrijke spelers worden en van daaruit verder kijken."

Het contract van de aanvaller loopt volgend jaar af. Feyenoord wil daarom verlengen of hem deze zomer verkopen. Clubs als Anderlecht, Red Bull Salzburg en Rangers FC zijn al aan Summerville gelinkt. ''Het zijn mooie clubs, dat sowieso. Maar dat is weer een nieuwe stap. Daar denk ik helemaal nog niet aan. Mijn gedachten zijn helemaal gericht op Feyenoord. Die andere stap komt later wel.''

Gerelateerd nieuws
356 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 125 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 46 mensen actief, waarvan 35 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved