Schelvis: ''Amerikaanse investeerders bestaan niet''

Schelvis: ''Amerikaanse investeerders bestaan niet''

Drie Amerikaanse investeerders hebben volgens de laatste berichtgeving interesse in Feyenoord. Jack van Gelder vroeg journalist Emile Schelvis naar desbetreffende investeerders. ''Die zijn er niet, Jack.''

''Toon van Bodegom is deze week door mensen binnen Feyenoord teruggefloten omdat hij er mee op moet houden om zulke berichten via de media, De Telegraaf, te verspreiden. Die Amerikaanse investeerders bestaan niet. Ze zijn niet geïnteresseerd in Feyenoord", aldus Schelvis in het programma Rondo.

Feyenoord heeft op dit moment wel belangrijkere dingen aan het hoofd volgens Schelvis. "Wat er op dit moment aan de hand is, bot gesteld, is dat Feyenoord de komende drie weken moet gaan bepalen of ze een historische fout maken of dat de toekomst zeer rooskleurig gaat worden, want dan moeten ze beslissen over de businesscase voor het nieuwe stadion. En dat midden in coronatijd: dat stadion is technisch failliet, wordt door de gemeente, in samenwerking met Goldman Sachs [overeind gehouden]."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties