''Dat betekent nu al een valse seizoensstart voor Feyenoord''

''Dat betekent nu al een valse seizoensstart voor Feyenoord''

Analist Wim Kieft vermoedt dat de huidige strubbelingen bij Feyenoord ten koste zouden kunnen gaan van het presteren in de nabije toekomst. Vanwege het uitlekken van het plan om Dirk Kuyt hoe dan ook een keer trainer van Feyenoord te maken verwacht Kieft dat er nu onrust is bij de huidige staf van de Rotterdammers. "Bij Feyenoord gebeurt precies wat je niet wilt."

" Dick Advocaat heeft net bijgetekend als hoofdcoach en dan lekt uit dat clubicoon Dirk Kuyt in de zomer van 2021 Advocaat moet opvolgen. Wat wordt bevestigd door de clubleiding. Zelfs de namen van z’n beoogde assistenten Alfons Groenendijk en Henrik Larsson liggen al op straat. Zoiets is vragen om onrust en ik begrijp het als Advocaat daar boos over is", aldus Kieft in zijn column in De Telegraaf.

"Niemand weet trouwens of Kuyt is berekend op een taak als hoofdtrainer van Feyenoord, want tot dusver heeft hij helemaal niets bewezen, niets gepresteerd en geen enkele ervaring op trainersvlak. Dat deze constructie is uitgelekt, betekent nu al een valse seizoensstart voor Feyenoord."

Lees meer over
Sam Larsson Dirk Kuyt Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties