Kein Geloel: ''Liever toeterhooligans dan een FIFA-Legioen''

dinsdag 26 mei 2020 01:33 38.790 keer bekeken 48 reacties Pro Shots

Voor Feyenoord is een enorm onzekere tijd aangebroken. Technisch directeur Frank Arnesen zal achter de schermen hard aan het werk zijn om een selectie voor komend seizoen in elkaar te zetten, maar vooralsnog blijft het ijzig stil. Gaan sterkhouders Eric Botteghin en Leroy Fer een nieuw contract tekenen? Wanneer komt de transfercarrousel op gang en gaat Feyenoord z'n eerste aankoop voor het nieuwe seizoen presenteren? En komt er een vervanger voor de naar Jaap Stam vertrokken assistent Said Bakkati?

Volgers van Kein Geloel hebben na een oproep voor deze aflevering massaal vragen ingestuurd. Freek, Johan en Wesley vertellen zodoende wat hun favoriete wedstrijd van het seizoen was, wie de nieuwe trainer van de Onder 21 moet worden en hoe het nieuwe tenue eruit moet komen te zien. Uiteraard is er ook deze aflevering weer een Bakens In de Verte en Insta Inspectah. En tot slot wordt besproken hoe Feyenoord tijdens de coronatijd sfeer moet creëren. FIFA 20-geluiden? Een anderhalve-meter-PMDS? Of toch toeterhooligans? 

Gerelateerd nieuws
48 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 18 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73385 leden - Op dit moment zijn 97 mensen actief, waarvan 28 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved