Kein Geloel: ''Liever toeterhooligans dan een FIFA-Legioen''

Kein Geloel: ''Liever toeterhooligans dan een FIFA-Legioen''

Voor Feyenoord is een enorm onzekere tijd aangebroken. Technisch directeur Frank Arnesen zal achter de schermen hard aan het werk zijn om een selectie voor komend seizoen in elkaar te zetten, maar vooralsnog blijft het ijzig stil. Gaan sterkhouders Eric Botteghin en Leroy Fer een nieuw contract tekenen? Wanneer komt de transfercarrousel op gang en gaat Feyenoord z'n eerste aankoop voor het nieuwe seizoen presenteren? En komt er een vervanger voor de naar Jaap Stam vertrokken assistent Said Bakkati?

Volgers van Kein Geloel hebben na een oproep voor deze aflevering massaal vragen ingestuurd. Freek, Johan en Wesley vertellen zodoende wat hun favoriete wedstrijd van het seizoen was, wie de nieuwe trainer van de Onder 21 moet worden en hoe het nieuwe tenue eruit moet komen te zien. Uiteraard is er ook deze aflevering weer een Bakens In de Verte en Insta Inspectah. En tot slot wordt besproken hoe Feyenoord tijdens de coronatijd sfeer moet creëren. FIFA 20-geluiden? Een anderhalve-meter-PMDS? Of toch toeterhooligans?

Kein Geloel · #KG159 - "Liever toeterhooligans dan een FIFA-Legioen"

Lees meer over
Eric Botteghin Kein Geloel Leroy Fer Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties