Feyenoord dankbaar voor massale steun van supporters

vrijdag 15 mei 2020 14:59 64.210 keer bekeken 192 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Driekwart van de seizoenkaarthouders heeft de afgelopen dagen aangegeven af te zien van een tegemoetkoming, nu het seizoen 2019-2020 vroegtijdig ten einde is gekomen. Feyenoord is de supporters zeer dankbaar voor deze steun, die de club enorm helpt in deze (financieel) lastige tijden vanwege de coronacrisis.

Seizoenkaarthouders en supporters met een kaart voor de resterende wedstrijden kregen afgelopen week bericht van Feyenoord, met de vraag om een keuze te maken tussen een aantal opties. Naast de mogelijkheid om af te zien van een tegemoetkoming voor de niet gespeelde wedstrijden, konden supporters kiezen uit diverse vouchers.

Sinds dinsdag heeft ongeveer de helft van de seizoenkaarthouders een keuze doorgegeven, waarvan dus bijna 75% afziet van een tegemoetkoming. Het toont eens te meer aan dat de steun en trouw van het legioen onvoorwaardelijk is, iets dat de club enorm waardeert. Feyenoord hoopt dat seizoenkaarthouders die hun keuze nog niet kenbaar hebben gemaakt, het voorbeeld volgen van het merendeel van hun kameraden. Klik hier om als seizoenkaarthouder je keuze door te geven.

Van de supporters met een losse kaart ziet ook een aanzienlijk deel af van tegemoetkoming. Veel andere dagkaartkopers opteren voor een voucher uit de Ticketshop. Daarmee geven ze net als Feyenoord aan uit te zien naar een thuiswedstrijd in een volle Kuip, iets dat hopelijk snel weer mogelijk is. Supporters die hun keuze nog niet hebben doorgegeven, kunnen dat hier doen.

Feyenoord hoopt alle supporters zo snel mogelijk weer in De Kuip te kunnen ontvangen. De club wil nogmaals benadrukken blij te zijn met en dankbaar te zijn voor de massale steun van de supporters. Samen komen we door deze moeilijke tijd!

Gerelateerd nieuws
192 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74855 leden - Op dit moment zijn 126 mensen actief, waarvan 78 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved