''El Ahmadi een van de betere spelers met wie ik heb gespeeld''

''El Ahmadi een van de betere spelers met wie ik heb gespeeld''

Ruben Schaken speelde tussen 2010-2015 voor Feyenoord. De geboren Amsterdammer heeft 113 wedstrijden achter zijn naam staan voor de Rotterdammers, waarin hij 15 keer wist te scoren. Daarnaast speelde de buitenspeler tussen 2012 en 2013 ook zeven keer in Oranje.

In het Algemeen Dagblad maakt Schaken zijn sterrenelftal bekend waar hij mee heeft samen gespeeld. Zijn elftal bestaat uit: Vermeer, Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Blind, El Ahmadi, Sneijder, Van der Vaart, Robben, Pelle en Boëtius.

Martins Indi heeft veel indruk gemaakt. ''Ik weet nog wel dat hij in die jaren onze spits Graziano Pellè echt helemaal gek maakte. Verschrikkelijk vond hij dat. Bruno was echt een jongen aan wie je een klap wilde verkopen, zo irritant was hij. Ik heb ook vaak genoeg tegen hem gestaan, dan was het geregeld schelden tegen elkaar. Na afloop kwam hij dan altijd naar me toe om te zeggen dat hij alles deed om te winnen en dat hij trainde zoals hij speelt. Die mindset is gewoon top.''

''El Ahmadi is een van de betere spelers met wie ik heb gespeeld,'' verklaat de buitenspeler zijn keuze voor de oud-Feyenoorder. ''Karim was echt een fantastische middenvelder en enorm belangrijk voor Feyenoord. Hij had een goed loopvermogen en was sterk aan de bal. Karim verdient hoe dan ook een plek in mijn elftal.''

Lees meer over
Karim El Ahmadi Kenneth Vermeer Klassieker Robin van Persie ajax FC Groningen Stefan De Vrij Bruno Martins Indi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties