Boskamp: ''Dick moet niet nadenken en gewoon bijtekenen''

vrijdag 20 maart 2020 21:07 48.065 keer bekeken 46 reacties Pro Shots

John de Wolf zette deze week zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord. Door deze nieuwe verbintenis ligt De Wolf nu twee jaar langer vast. Oorspronkelijk zou ook Dick Advocaat deze weken bekend gaan maken hoe zijn toekomst eruit gaat zien, maar door het Coronavirus laat zijn beslissing nog langer op zich wachten.

''Ik heb het vandaag gelezen dat De Wolf bijtekent'', begint Jan Boskamp bij Veronica Inside. ''Als hij bijtekent zal Feyenoord hem goed vinden.'' Wilfred Genee sprak deze week met De Wolf. ''Ik belde hem op en vroeg of het waar was dat Dick maandag eigenlijk bij had moeten tekenen. Hij versprak zich toen een beetje. Daarna heb ik Dick nog geappt hoe het zat, maar die reageerde dat het ‘nu de tijd er niet voor was.’ Die tekent toch ook gewoon bij, Jan?''

''Die heeft zijn mond voorbij gepraat dan, ik zou het niet weten'', reageert Boskamp. ''Dick moet niet nadenken en gewoon bijtekenen.'' Johan Derksen denkt dat Advocaat liever een andere assistent had gehad. ''Het gekke is dat Advocaat De Wolf helemaal niet wilde hebben als assistent. Dick wilde een andere assistent meenemen.'' ''Dat was Mario Been,'' antwoordt René van der Gijp. ''Dat weet ik niet, maar de technisch directeur destijds, Sjaak Troost, had De Wolf het al beloofd en kon er toen niet meer onderuit. Nu functioneert het wel, maar Dick wilde hem niet'', zegt Derksen. 

''Dat is raar dat wanneer je in contractonderhandeling bent met je hoofdcoach je een assistent zomaar een contract geeft. Dan zal Dick best wel hebben gezegd dat hij met de huidige technische staf door wilde gaan, maar dan ga je niet een assistent-trainer een contract geven terwijl de hoofdcoach dat niet wil'', sluit Wim Kieft af. 

Gerelateerd nieuws
46 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 24 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72548 leden - Op dit moment zijn 535 mensen actief, waarvan 171 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved