Boskamp: ''Dick moet niet nadenken en gewoon bijtekenen''

Boskamp: ''Dick moet niet nadenken en gewoon bijtekenen''

John de Wolf zette deze week zijn handtekening onder een nieuw contract bij Feyenoord. Door deze nieuwe verbintenis ligt De Wolf nu twee jaar langer vast. Oorspronkelijk zou ook Dick Advocaat deze weken bekend gaan maken hoe zijn toekomst eruit gaat zien, maar door het Coronavirus laat zijn beslissing nog langer op zich wachten.

''Ik heb het vandaag gelezen dat De Wolf bijtekent'', begint Jan Boskamp bij Veronica Inside. ''Als hij bijtekent zal Feyenoord hem goed vinden.'' Wilfred Genee sprak deze week met De Wolf. ''Ik belde hem op en vroeg of het waar was dat Dick maandag eigenlijk bij had moeten tekenen. Hij versprak zich toen een beetje. Daarna heb ik Dick nog geappt hoe het zat, maar die reageerde dat het ‘nu de tijd er niet voor was.’ Die tekent toch ook gewoon bij, Jan?''

''Die heeft zijn mond voorbij gepraat dan, ik zou het niet weten'', reageert Boskamp. ''Dick moet niet nadenken en gewoon bijtekenen.'' Johan Derksen denkt dat Advocaat liever een andere assistent had gehad. ''Het gekke is dat Advocaat De Wolf helemaal niet wilde hebben als assistent. Dick wilde een andere assistent meenemen.'' ''Dat was Mario Been,'' antwoordt René van der Gijp. ''Dat weet ik niet, maar de technisch directeur destijds, Sjaak Troost, had De Wolf het al beloofd en kon er toen niet meer onderuit. Nu functioneert het wel, maar Dick wilde hem niet'', zegt Derksen.

''Dat is raar dat wanneer je in contractonderhandeling bent met je hoofdcoach je een assistent zomaar een contract geeft. Dan zal Dick best wel hebben gezegd dat hij met de huidige technische staf door wilde gaan, maar dan ga je niet een assistent-trainer een contract geven terwijl de hoofdcoach dat niet wil'', sluit Wim Kieft af.

[readmore=53735]

Lees meer over
Johan Derksen Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties