Toornstra: ''Goal ging er wel aardig in''

Toornstra: ''Goal ging er wel aardig in''

Jens Toornstra bewees zondag zijn waarde voor Feyenoord nog maar eens in de met 2-0 gewonnen wedstrijd tegen Willem ll. De middenvelder, die de 1-0 voor zijn rekening nam, is blij met de overwinning.

''De bal kwam met een stuit op mijn linkerbeen'', begint Jens Toornstra op een speciale persconferentie georganiseerd met het oog op de maatregelen tegen het Corona-virus. ''Volgens mij ging hij er wel aardig in. We brachten veel beweging en dynamiek in het spel. Uiteraard wilden we dat in de tweede helft doortrekken, maar dat gebeurde niet. In de tweede helft speelden we erg statisch en dan kom je eigenlijk in heen-en-weer voetbal.''

''Het gat is nog steeds zes punten, dat is aanzienlijk. Het enige wat wij kunnen doen is onze wedstrijden blijven winnen en als het goed is komen we dan steeds dichterbij. De tijd zal het leren'', vervolgt de middenvelder.

In het kampioensjaar van Feyenoord, stelde Ajax regelmatig in de pers dat ze Feyenoord binnenkort gingen inhalen en er met de titel vandoor zouden gaan. De spelers doen op dit moment precies het tegenovergestelde. ''Omdat het toen ook niet werkte'', knipoogt Toornstra.

Door de gele kaart van Toornstra, staat de middenvelder nu op scherp tegen Sparta volgende week. Mocht hij in die wedstrijd een gele kaart krijgen, dan mist Toornstra de Klassieker in de Kuip. ''Ik wilde hun aanval eruit halen. Het gebeurde in een split-second, misschien niet heel slim. De Klassieker wil je natuurlijk niet missen, dus mocht de stand het toelaten dan ga je wel iets voorzichtiger spelen'', aldus de middenvelder.

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties