Malacia: ''Veel tegenstanders zullen daar last van hebben''

Malacia: ''Veel tegenstanders zullen daar last van hebben''

Door de zware blessure van Luis Sinisterra en het vertrek van Sam Larsson naar China, speelt Ridgeciano Haps nu op de linksbuiten positie. Dat betekent voor Tyrell Malacia dat hij zijn basisplaats behoudt, ondanks de terugkeer van Haps. De jonge verdediger geeft aan dat de samenwerking tussen de twee backs voor veel tegenstanders problemen kan opleveren.

''Ik denk dat we de eerste helft heel goed spelen'', zegt Malacia bij Fox Sports. ''We spelen goed in balbezit en verdedigen ook goed. In de tweede helft spelen we op een gegeven moment veel hoge ballen en lijden we veel balverlies. Dat mag eigenlijk niet gebeuren als je zo’n eerste helft speelt.''

''Mijn samenwerking met Haps? Ik denk dat je dat wel kan zien. We vullen elkaar erg goed aan en gunnen het elkaar ook heel erg. Ik denk dat veel tegenstanders daar last van hebben. Niet alleen binnen het veld, maar ook buiten het veld gaan we goed met elkaar om. Daardoor voelen we elkaar goed aan. Als we op de club zijn, lachen we vaak en we appen regelmatig. In het verleden heeft hij me vaak tips gegeven en die heb ik overgenomen. Ik ben een jongen die altijd wil leren en hij loopt al langer mee. Ik kan veel van hem leren'', aldus Malacia.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Tyrell Malacia Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties