''Ik moet gewoon zo doorgaan, dan zie ik het vanzelf wel''

''Ik moet gewoon zo doorgaan, dan zie ik het vanzelf wel''

Justin Bijlow is sinds het vertrek van Kenneth Vermeer naar Amerika weer de vaste nummer één onder de lat bij Feyenoord. De talentvolle keeper, die sinds zijn achtste al bij Feyenoord speelt, droomt van prijzen pakken met zijn club en het grote Oranje halen. Bijlow sprak met de NOS.

''Tijdens mijn blessure heb ik heel veel kunnen trainen op het fysieke aspect. Ook heb ik mijn eigen wedstrijden teruggekeken om te zien wat ik beter kon doen. Ik heb ontzettend veel beeldmateriaal gezien om mezelf te kunnen verbeteren'', zegt de keeper. ''Nu ik weer in het doel sta, denk ik dat ik duidelijker ben geworden. Misschien ook wel harder. Ik wil alles zo goed mogelijk neerzetten om kansen en doelpunten te voorkomen.''

''Ik zie de discussie inderdaad ook wie de keeper van Oranje moet zijn. Ik moet gewoon naar mezelf kijken en het zelf goed doen. Dat gaat nu prima, maar het seizoen duurt nog een paar maandjes en dan zie ik vanzelf wel of ik erbij zit. Ik wil altijd voor het hoogst haalbare gaan. Het is natuurlijk een droom voor iedereen om met het Nederlands elftal mee te gaan naar een eindtoernooi. Als het dit EK al is, dan zou het helemaal geweldig zijn, maar er komen er natuurlijk meer'', sluit Bijlow af.

Lees meer over
Kenneth Vermeer Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties