Fer over andere topper: ''Elke uitslag is positief voor ons''

Fer over andere topper: ''Elke uitslag is positief voor ons''

Feyenoord is in Eindhoven blijven steken op een 1-1 gelijkspel tegen PSV. Voetballend kon het beter, maar qua vechtlust zat het goed bij de Rotterdammers. Dat concludeert Leroy Fer na afloop in gesprek met FOX Sports.

"Het was een redelijk zware wedstrijd. Er zijn niet veel kansen gecreëerd. We hebben vooral vechtlust geleverd", aldus Fer. "We hebben de eerste helft aardig gevoetbald. De tweede helft valt hun goal iets te snel. We gaan nog wel op zoek naar de 1-2, maar helaas zat het er niet in."

Met de blessure van Sinisterra en het vertrek van Larsson was het puzzelen voor Dick Advocaat, wat ook voor de rest van de selectie niet ideaal is. "We spelen al een paar weken zonder Sinisterra. Dat is een groot gemis natuurlijk", vertelt Fer. "Haps die van origine geen linksbuiten is, we hebben een nieuwe spits. Dat neemt niet weg dat we het met z'n allen doen. Dat proberen we op de trainingen te laten zien en mee te nemen in de wedstrijden."

Met een goed gevoel kijkt Fer vanavond naar de ontmoeting tussen concurrenten Ajax en AZ. "Vandaag hadden we hier willen winnen. We hebben niet verloren. Vanavond gaan we kijken naar wat Ajax tegen AZ doet. Het zijn twee ploegen die boven ons staan, dus elke uitslag is eigenlijk positief voor ons."

Lees meer over
PSV Ridgeciano Haps Luis Sinisterra ajax Dick Advocaat Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties