Fer over andere topper: ''Elke uitslag is positief voor ons''

zondag 1 maart 2020 17:08 29.785 keer bekeken 104 reacties Pro Shots

Feyenoord is in Eindhoven blijven steken op een 1-1 gelijkspel tegen PSV. Voetballend kon het beter, maar qua vechtlust zat het goed bij de Rotterdammers. Dat concludeert Leroy Fer na afloop in gesprek met FOX Sports.

"Het was een redelijk zware wedstrijd. Er zijn niet veel kansen gecreëerd. We hebben vooral vechtlust geleverd", aldus Fer. "We hebben de eerste helft aardig gevoetbald. De tweede helft valt hun goal iets te snel. We gaan nog wel op zoek naar de 1-2, maar helaas zat het er niet in."

Met de blessure van Sinisterra en het vertrek van Larsson was het puzzelen voor Dick Advocaat, wat ook voor de rest van de selectie niet ideaal is. "We spelen al een paar weken zonder Sinisterra. Dat is een groot gemis natuurlijk", vertelt Fer. "Haps die van origine geen linksbuiten is, we hebben een nieuwe spits. Dat neemt niet weg dat we het met z'n allen doen. Dat proberen we op de trainingen te laten zien en mee te nemen in de wedstrijden."

Met een goed gevoel kijkt Fer vanavond naar de ontmoeting tussen concurrenten Ajax en AZ. "Vandaag hadden we hier willen winnen. We hebben niet verloren. Vanavond gaan we kijken naar wat Ajax tegen AZ doet. Het zijn twee ploegen die boven ons staan, dus elke uitslag is eigenlijk positief voor ons."

Gerelateerd nieuws
104 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 32 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72553 leden - Op dit moment zijn 307 mensen actief, waarvan 126 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved