Boženík: ''Ik ben zo blij met dit doelpunt''

Boženík: ''Ik ben zo blij met dit doelpunt''

Róbert Boženík is gehaald met het idee om hem eerst een half jaar te laten wennen in de schaduw van Nicolai Jørgensen. De spits krijgt momenteel eerder zijn kans vanwege een blessure bij de Deense spits en laat direct zijn meerwaarde zien. Tegen Fortuna Sittard was Boženík ook belangrijk voor de Rotterdammers.

"Ik ben zo blij met dit doelpunt. Het is mijn eerste goal in dit stadion en voor onze eigen fans,'' vertelt hij aan FOX Sports. ''Het is belangrijk dat we de drie punten hebben gepakt.'' Boženík omschrijft zijn doelpunt. "De bal kwam terecht bij Rick Karsdorp en hij schoot op doel. Ik wilde de bal van richting veranderen en dat is wel gelukt, ook nog op het goede moment.''

Boženík mist nog altijd wedstrijdritme, maar blijft keihard werken. "Het was een zware wedstrijd voor mij. Ik speel niet vaak negentig minuten. De laatste keer was twee weken terug met Jong Feyenoord en dat is natuurlijk van een ander niveau. Ik ben dus kapot, net als iedereen."

Lees meer over
Fortuna Sittard Jan de Jong Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties