''Als Berghuis normaal blijft doen gaat hij naar het EK''

''Als Berghuis normaal blijft doen gaat hij naar het EK''

Sinds de aanstelling van Dick Advocaat in november heeft Feyenoord weer de weg omhoog gevonden. Met het oog op het EK deze zomer, zijn de ogen vanuit Zeist vooral gericht op Steven Berghuis en Justin Bijlow. Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad schat de kansen voor beide spelers hoog in.

''Bijlow vond ik vandaag goed spelen. Hij straalde rust uit en heerste in de zestien. Berghuis heeft geen bijzondere wedstrijd gespeeld, maar benut wel de strafschop. Qua Oranje zal het niet van één of twee wedstrijdjes gaan afhangen,'' vertelt Gouka.

''Voor Bijlow is het zaak dat hij deze lijn doortrekt tot het einde van het seizoen. Dan denk ik dat hij wel eens in aanmerking kan gaan komen voor de plek als derde doelman,'' vervolgt de journalist. ''Berghuis is normaal gesproken als hij fit blijft en normaal blijft doen ook een selectiespeler op het EK.''

Lees meer over
Steven Berghuis Justin Bijlow Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties