Bijlow over Koeman op training: ''Netjes de hand geschud''

Bijlow over Koeman op training: ''Netjes de hand geschud''

Justin Bijlow steekt de laatste weken in een goede vorm in het shirt van Feyenoord. De prestaties van de jonge doelman, die de plek van de vertrokken Kenneth Vermeer heeft ingenomen, linken hem aan een mogelijke uitverkiezing voor het Nederlands elftal.

Bondscoach Ronald Koeman bezocht afgelopen donderdag een training van Feyenoord. "Ja, ik heb de bondscoach niet gesproken, wel gezien en netjes de hand geschud", zegt Bijlow daarover tegen De Telegraaf.

"Ik weet hoe het werkt, maar ik moet één ding doen: iedere wedstrijd presteren bij Feyenoord en dan zien we of de bondscoach iets voor me in petto heeft: Jong Oranje of het grote Oranje. Ik ken de bondscoach wat langer omdat hij me eerder tweemaal uitnodigde voor een oefenstage bij het grote Oranje", vervolgt hij. "Dat was in de tijd dat ik bij Feyenoord onder de lat stond toen Giovanni van Bronckhorst trainer was."

Ondanks de complimenten blijft Bijlow nuchter. "Ik moet naar mezelf kijken, goed keepen, betrouwbaar zijn en dan zien we wel of de bondscoach me ziet staan voor de interlands in maart tegen Spanje en Verenigde Staten en me later wel of niet meeneemt naar het EK. Uiteraard wil ik als doelman het hoogst haalbare bereiken, tegelijkertijd ben ik jong en volop in ontwikkeling: technisch, fysiek en qua ervaring.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer Giovanni van Bronckhorst Justin Bijlow Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties