Feyenoord speurt naar technische jeugdspelers in het buitenland

Feyenoord speurt naar technische jeugdspelers in het buitenland

Feyenoord is druk bezig om de jeugdopeiding te versterken. Zoals elk jaar worden er nieuwe talentvolle jeugdspelers toegevoegd aan de opleiding van de Rotterdammers. De stadionclub lijkt nu vooral naar technisch begaafde aanvallende middenvelders te scouten in het buitenland.

Vanmorgen werd bekend dat de 15-jarige Zweed Isak Ellbring een stage gaat afwerken op Varkenoord. Ook de aanvallende middenvelder Hussein Ahmadi komt naar Rotterdam om mee te trainen. De 16-jarige Ahmadi is een groot talent dat momenteel bij IFK Gothenburg speelt. Hij komt uit voor de Onder 17 en traint al regelmatig mee met de Onder 19 bij de Zweedse club.

Tussen tien en veertien februari werkt Ahmadi een stage af. De talentvolle voetballer wil dolgraag slagen in het buitenland. ''Er zit veel hard werk achter, niet in het minst van mijn agent. Feyenoord is op zoek naar technische spelers en ik beschouw mezelf als een technische speler. Ik ben een behoorlijk snelle en slimme aanvallende middenvelder. Daarom geloof ik ook dat de Nederlandse competitie me goed zou passen,'' vertelt hij in gesprek met Fotbolltransfers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties