Wat als PSV belt? ''Dan neem ik niet op!''

Wat als PSV belt? ''Dan neem ik niet op!''

Feyenoord heeft vanmiddag Róbert Bozeník aan de pers voorgesteld. Tijdens de persconferentie kreeg technisch directeur Frank Arnesen diverse vragen van de aanwezige journalisten. Onder meer wat de club gaat doen wanneer PSV zich wederom gaat melden voor Steven Berghuis.

Arnesen is duidelijk. ''Dan neem ik niet op.'' De club uit Eindhoven hoeft dus geen enkele medewerking te verwachten van de Rotterdammers. Feyenoord wil zich nog versterken met een middenvelder, maar kopen is geen optie. ''Het gaat om geld, en daar hebben we niet veel van. Dus we moeten creatief zijn, maar dat zijn we ook. We kunnen alleen maar huren, maar dat is ook prima. Feyenoord is hartstikke gezond, maar er is niet veel geld om te gebruiken. Feyenoord heeft veel geïnvesteerd in de zomer.''

Volgens Turkse media is de huur van Besiktas middenvelder Oğuzhan Özyakup zo goed als rond. De technisch directeur wil niet op namen ingaan. ''Ik kan er niets over zeggen. Ik ontken niks, zeg niks en wil er niks over horen”, reageert een lachende Arnesen.

[readmore=53132]

Lees meer over
PSV Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties