Oproep Advocaat: ''Het sentiment moet eens veranderen''

zondag 26 januari 2020 00:36 121.810 keer bekeken 531 reacties Pro Shots

Feyenoord draait momenteel goed en is behoorlijk aan het klimmen op de ranglijst. De Rotterdammers staan op dit moment zelfs derde en dat had niemand een paar maanden geleden voor mogelijk gehouden. Toch zijn er veel mensen rondom de club nog erg kritisch en dat stoort trainer Dick Advocaat.

Volgens Advocaat mag het allemaal wel wat positiever. "Het sentiment moet eens veranderen, hopelijk gaat iedereen het een beetje zien.'' Ook de Vrienden van Feyenoord uiten zich vaak negatief.  "Onze Feyenoord-vrienden vinden het allemaal niet zo geweldig. Misschien worden ze wel wat positiever nu,'' vertelt een open trainer in gesprek met de NOS.

Feyenoord draait goed en de spelers hebben veel vertrouwen sinds de komst van Advocaat. "Een feit is dat mijn manier van werken overal aanslaat. Behalve bij Sparta...", zegt Advocaat, die met laatstgenoemde club degradeerde maar verder geroemd wordt om zijn prestaties. De basis daarvan is volgens hem simpel. "Je probeert een positieve sfeer te creëren."

Gerelateerd nieuws
531 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 142 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 752 mensen actief, waarvan 206 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved