''Als Feyenoord andere spits haalt, zou ik dat begrijpen''

zondag 12 januari 2020 11:11 72.115 keer bekeken 141 reacties Pro Shots

Nicolai Jørgensen doet er alles aan om weer doelpunten te maken bij Feyenoord. De Deen heeft te maken gehad met enkele blessures en lijkt nu weer helemaal op de weg terug. Jørgensen heeft zelfs buiten het veld hulp gezocht.

"Ik ben lang geblesseerd geweest. Dan ben je niet meteen weer in vorm,'' vertelt Jørgensen over de lastige periode. ''Maar het werd daarna een gevecht om me weer goed te voelen op het veld. Ik heb hulp gezocht, ben er met mensen over gaan praten."

Dick Advocaat en Feyenoord hopen een extra aanvaller toe te voegen aan de selectie. Jørgensen maakt zich niet druk. "Als er een andere spits komt, zou ik dat begrijpen. Dat heeft geen invloed op mij. De beste speelt. En als ik mijn niveau omhoog breng, zal ik iedere wedstrijd spelen."

"Ik ben graag bij Feyenoord en zal ook niemand hier de schuld geven van het feit dat ik het nu moeilijk heb,'' vervolgt Jørgensen in gesprek met de NOS. ''Het ligt alleen maar aan mezelf. Maar Feyenoord is wel het team waar ik opnieuw wil beginnen om terug te komen."

Gerelateerd nieuws
141 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72572 leden - Op dit moment zijn 689 mensen actief, waarvan 147 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved