Van Beek: ''Denk dat ik op zeventig procent zit''

dinsdag 7 januari 2020 20:52 66.340 keer bekeken 279 reacties Pro Shots

Sven van Beek werkt tijdens het winterse trainingskamp verder aan zijn herstel. De verdediger raakte in de voorbereiding op het huidige seizoen geblesseerd en kwam in de competitie nog geen minuut in actie. Van Beek hoopt spoedig weer aan te sluiten bij de groep.

"Het gaat goed", zegt hij over zijn herstel tegen Feyenoord TV. "Ik ben blij dat ik weer met het team mee mag naar hier en dat ik het plezier weer een beetje terug krijg. Het is alweer lang geleden. Ik heb de afgelopen tijd vooral binnen in de gym getraind, vandaag mocht ik weer naar buiten. Het ging lekker."

"Ik had mijn enkelband afgescheurd en een stukje gebroken", vervolgt Van Beek. "Dat heeft tijd nodig en is niet binnen twee maanden gefixt. Het duurde allemaal wat langer dan ik had gehoopt maar het gaat nu de goede kant op. De laatste puntjes op de i en dan hoop ik dat ik weer snel terug ben."

"Ik denk dat ik nu op zeventig procent zit, ik moet nog een aantal dingen doen. Bij de groep aansluiten op de trainingen bijvoorbeeld, dan kan het hard gaan." 

Gerelateerd nieuws
279 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 180 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73436 leden - Op dit moment zijn 193 mensen actief, waarvan 89 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved