Van Beek: ''Denk dat ik op zeventig procent zit''

Van Beek: ''Denk dat ik op zeventig procent zit''

Sven van Beek werkt tijdens het winterse trainingskamp verder aan zijn herstel. De verdediger raakte in de voorbereiding op het huidige seizoen geblesseerd en kwam in de competitie nog geen minuut in actie. Van Beek hoopt spoedig weer aan te sluiten bij de groep.

"Het gaat goed", zegt hij over zijn herstel tegen Feyenoord TV. "Ik ben blij dat ik weer met het team mee mag naar hier en dat ik het plezier weer een beetje terug krijg. Het is alweer lang geleden. Ik heb de afgelopen tijd vooral binnen in de gym getraind, vandaag mocht ik weer naar buiten. Het ging lekker."

"Ik had mijn enkelband afgescheurd en een stukje gebroken", vervolgt Van Beek. "Dat heeft tijd nodig en is niet binnen twee maanden gefixt. Het duurde allemaal wat langer dan ik had gehoopt maar het gaat nu de goede kant op. De laatste puntjes op de i en dan hoop ik dat ik weer snel terug ben."

"Ik denk dat ik nu op zeventig procent zit, ik moet nog een aantal dingen doen. Bij de groep aansluiten op de trainingen bijvoorbeeld, dan kan het hard gaan."

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties