Fer over penalty: ''Het is dom, dat moet ook gezegd worden''

Fer over penalty: ''Het is dom, dat moet ook gezegd worden''

Feyenoord heeft de nederlaag tegen Young Boys vooral aan zichzelf te danken. Dat vindt Leroy Fer. De twee tegengoals vielen beiden uit penalty's, waarvan vooral de eerste - een handsbal van Edgar Ié - in het oog springt.

"Ik heb er niet zoveel woorden voor", zegt Fer over die handsbal. "Hij probeert te springen en raakt de bal met zijn hand. Het is dom, dat moet ook gewoon gezegd worden. Als je vroeg in de wedstrijd zo de goals weggeeft, wordt het moeilijk. Zeker in Europa, waar de tegenstanders slimmer zijn."

"Ik denk dat wij niet heel veel in de problemen zijn gekomen, maar alleen die twee fouten hebben gemaakt. Het is zeker frustrerend als je zo verliest." Ook Feyenoord zelf creëerde niet veel. "We hebben geprobeerd kansen te creëren om de aansluitingstreffer te maken. Ik denk dat we bij vlagen het betere van het spel hadden, maar we konden het helaas niet omzetten in goals." In de return in De Kuip heeft Fer vertrouwen. "We weten nu hoe ze voetballen en wat ze kunnen. Met onze kwaliteiten kunnen we zeker van dit elftal winnen."

Eerst speelt Feyenoord deze zondag al de Klassieker in Amsterdam. "Het is nu nog vroeg na de wedstrijd, maar het is zeker een mooie wedstrijd zondag. We beginnen weer op nul. We spelen tegen een heel sterk Ajax, ook daar moeten we goed op voorbereiden en nu goed rusten om fit op het veld te staan", besluit Fer in Feyenoord TV.

Lees meer over
De Kuip ajax Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties