Toornstra: ''Voor die jongen stond er ook druk op''

Toornstra: ''Voor die jongen stond er ook druk op''

Jens Toornstra neemt het op voor Marcos Senesi. De verdediger maakte vanmiddag eindelijk zijn basisdebuut in het shirt van Feyenoord. Na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo kreeg Senesi wat kritiek te verwerken.

Toornstra reageert op het optreden van zijn nieuwe ploeggenoot. ''Ik vind het voetballend een goede speler en verdedigend staat hij ook zijn mannetje. We moeten niet vergeten dat het heel moeilijk is om er gelijk te staan. Vandaag had hij het lastig, maar in potentie is hij een goede speler. Voor die jongen stond er ook druk op. Hij is voor een behoorlijke prijs gekocht."

"We hebben niet goed genoeg gespeeld. Ondanks dat we niet goed speelden, hebben we wel kansen gehad. Daar hadden we er zeker wel een van kunnen maken. Die tegengoal had ook niet gehoeven. Buiten dat hebben we niet goed gespeeld. In de eerste helft hadden we veel onnodig balverlies geleden. We werden na 25 minuten ook onder druk gezet door Heracles. Dat zijn we hier niet gewend."

''Dit is niet iets nieuws bij ons. Die grilligheid zat er vorig jaar ook al in en is er nooit uit geweest,'' vertelt Toornstra in gesprek met FOX Sports. ''We kunnen heel goed spelen. Dat hebben we al laten zien. Maar wanneer we minder spelen is het ook direct een heel stuk minder. Dat is heel lastig om mee om te gaan, maar dat moet er wel uit.''

Lees meer over
Jens Toornstra Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties