Van Leeuwen: ''Feyenoord weet me te bellen''

zondag 1 september 2019 14:07 86.680 keer bekeken 187 reacties Pro Shots

In de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur is Ted van Leeuwen niet benaderd door Feyenoord. Dat vertelt de technisch directeur van FC Twente aan FOX Sports. De naam is een aantal keer gevallen, maar concreet werd de interesse niet.

"Ik ben nu bij FC Twente en ik ben hartstikke tevreden bij deze club. Een geweldige club", vertelt Van Leeuwen. "Feyenoord weet me te bellen. Als het zou moeten, weten ze me te vinden. Feyenoord is een heel andere club, met heel andere problematiek. Alles wat je erover zegt is een soort afschminken van degenen die er nu zitten. Waarom zou ik dat doen?"

Hans Kraaij ziet Van Leeuwen als ideale man voor Feyenoord, waar op dit moment Sjaak Troost als interim-technisch directeur aan het werk is. "Als ik Feyenoord was en ik zou dit zien, zou ik hem direct nemen. Altijd werken, nooit zeuren. Eigenlijk is dit het voorbeeld van niet lullen, maar poetsen. Altijd je ogen open houden voor talent."

Gerelateerd nieuws
187 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72544 leden - Op dit moment zijn 118 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved