Van Leeuwen: ''Feyenoord weet me te bellen''

Van Leeuwen: ''Feyenoord weet me te bellen''

In de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur is Ted van Leeuwen niet benaderd door Feyenoord. Dat vertelt de technisch directeur van FC Twente aan FOX Sports. De naam is een aantal keer gevallen, maar concreet werd de interesse niet.

"Ik ben nu bij FC Twente en ik ben hartstikke tevreden bij deze club. Een geweldige club", vertelt Van Leeuwen. "Feyenoord weet me te bellen. Als het zou moeten, weten ze me te vinden. Feyenoord is een heel andere club, met heel andere problematiek. Alles wat je erover zegt is een soort afschminken van degenen die er nu zitten. Waarom zou ik dat doen?"

Hans Kraaij ziet Van Leeuwen als ideale man voor Feyenoord, waar op dit moment Sjaak Troost als interim-technisch directeur aan het werk is. "Als ik Feyenoord was en ik zou dit zien, zou ik hem direct nemen. Altijd werken, nooit zeuren. Eigenlijk is dit het voorbeeld van niet lullen, maar poetsen. Altijd je ogen open houden voor talent."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties