Burger: ''Mensen verwachten het niet van mij''

Burger: ''Mensen verwachten het niet van mij''

Wouter Burger kwam in de tweede helft in het veld voor Orkun Kokcu in de gewonnen wedstrijd tegen Hapoel Beer Sheva. Het resultaat was toen al binnen voor de Rotterdammers. ''Ik kon wat vrijer spelen, maar toch is het wel anders als de wedstrijd al gespeeld is.''

Burger was direct trefzeker. ''Het was mijn eerste officiële goal voor Feyenoord, dus dat geeft sowieso een goed gevoel. De bal kwam een beetje onder me, dus ik dacht: ik kap 'm nog een keer naar mijn rechterbeen en schiet 'm dan de hoek in. Het was een mooie goal waar ik heel blij mee ben."

''Vroeger heb ik veel op straat en buiten op harde kunstgrasveldjes gevoetbald en dan ontwikkel je toch een bepaalde techniek. Als middenvelder moet je soms wat zakelijker zijn, maar dit was het moment om wat moois uit te halen en het pakte goed uit. Mensen verwachten het niet van mij, dus dan kan ik ze wat extra's geven.''

Burger is blij met elke minuut die hij krijgt van Stam. "Het is heel mooi dat ik moet knokken voor mijn plek. Ik ben tweedejaars A-junior, dus ik heb absoluut niks te klagen over de speeltijd die ik krijg. Dit seizoen is een grote leerschool voor mij. Ik ga er nu echt aan ruiken en dat is natuurlijk ontzettend leuk en goed voor mijn ontwikkeling."

Lees meer over
Leroy Fer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties