Verdonk: ''Denk dat het definitief klaar is bij Feyenoord''

vrijdag 16 augustus 2019 11:17 103.320 keer bekeken 263 reacties Pro Shots

Calvin Verdonk keert waarschijnlijk niet meer terug bij Feyenoord. De linksback is onderweg naar FC Twente om daar een halfjaar op huurbasis te spelen. Na dat halfjaar lijkt LA Galaxy de volgende stap te zijn, al is dat nog niet helemaal zeker. 

"Dat is nog niet helemaal zeker, maar er is wel interesse vanuit daar", reageert Verdonk in gesprek met FOX Sports. "Ik heb gehoord dat transfers daar wat ingewikkelder zijn dan in Nederland. Het is even afwachten wat ik ga doen in januari."

Verdonk wil wel graag naar de MLS. "Ja natuurlijk. Dat heb ik tegen m'n zaakwaarnemer gezegd. Hij is in contact en eigenlijk kan ik er niet meer over zeggen. Het is een mooi land. Het lijkt me prachtig om daar te spelen en te wonen."

Ook als die transfer niet doorgaat, is de kans groot dat Verdonk niet meer terugkeert bij Feyenoord. "Ik denk wel dat het definitief klaar is bij Feyenoord. Als Amerika niet doorgaat, kan ik altijd nog bij Twente blijven. Dat hebben we afgesproken. Dat is ook een heel mooie club om een vol jaar te spelen. Ik ga er nu gewoon een halfjaartje spelen en dan kijken we wat er gaat gebeuren." 

Gerelateerd nieuws
263 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1394 mensen actief, waarvan 401 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved