Stam: ''Het belangrijkste is dat we door zijn''

donderdag 15 augustus 2019 21:54 36.805 keer bekeken 112 reacties Pro Shots

Feyenoord wist in Tbilisi niet te overtuigen. De comfortabele 4-0 zege in de thuiswedstrijd maakte dat de ploeg er in Georgië niet vol voor ging. Na de wedstrijd reageerde Jaap Stam voor de camera van Veronica Inside.

"We hebben ook vandaag weer gedomineerd tegen deze ploeg. Uiteindelijk kan het altijd sneller. Het ging van tevoren over: kun je domineren? Kun je zo min mogelijk weggeven? Tegen alle ploegen geef je wel een keer iets weg. Na de 1-0 achterstand kom je terug. Gelijk erna heb je zoveel controle dat je het beter moet uitspelen en doelpunten moet gaan maken zodat je zo'n wedstrijd toch nog winnend af kan sluiten."

De tegengoal ontstond na een fout achterin. Kenneth Vermeer speelde de bal in op Van der Heijden, die zich verslikte en de bal inleverde. "Het is nooit goed om te zien dat je zo'n goal weggeeft. Dat is duidelijk en dat vinden de spelers zelf ook. Uiteindelijk moeten we daar voorzichtiger in zijn en zulke ballen niet inspelen", reageert Stam.

Dat de ploeg er niet vol voor leek te gaan, begrijpt Stam. "Als je zo comfortabel door bent, sluipt er altijd iets in van: controle houden, wachten in balbezit en hopelijk maken we dan een tweede goal. Daar hadden we meer uit moeten halen. Het belangrijkste is dat we door zijn."

Gerelateerd nieuws
112 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 48 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1447 mensen actief, waarvan 412 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved