Berghuis over gele kaart: ''Ik verveelde me een beetje''

Berghuis over gele kaart: ''Ik verveelde me een beetje''

Steven Berghuis had het in Tbilisi duidelijk niet naar z'n zin. De aanvaller maakte in het veld een ongemotiveerde indruk en is blij dat de wedstrijd erop zit. "Dit is niet waar je het voor doet als voetballer. Gewoon je plicht doen en wegwezen."

In gesprek met FOX Sports maakt Berghuis er geen geheim van dat hij het 'een saaie wedstrijd' vond. "In eerste instantie omdat er geen publiek is. Je staat 4-0 voor en de tegenstander maakt nog steeds geen aanstalten om doelpunten te maken. Ze geven ons eigenlijk de bal en wij zijn op een heel laag tempo aan het voetballen."

Berghuis baalt dat het zo'n wedstrijd geworden is. "Je komt niet voor niets naar Georgië. Probeer dan nog kansen te creëren, doelpunten te maken en de wedstrijd te winnen. Ook voor de punten voor het Nederlands voetbal. Alle omstandigheden bij elkaar maken dat het zo ging. Dat is wel jammer."

Berghuis zelf pakte in de eerste helft nog een domme gele kaart, toen hij de bal wegschoot nadat de scheidsrechter al gefloten had. Ook dat had volgens hemzelf met de 'saaie wedstrijd' te maken. "Ik verveelde me eigenlijk een beetje", reageert hij.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties