Berghuis over gele kaart: ''Ik verveelde me een beetje''

donderdag 15 augustus 2019 21:28 74.465 keer bekeken 185 reacties Pro Shots

Steven Berghuis had het in Tbilisi duidelijk niet naar z'n zin. De aanvaller maakte in het veld een ongemotiveerde indruk en is blij dat de wedstrijd erop zit. "Dit is niet waar je het voor doet als voetballer. Gewoon je plicht doen en wegwezen."

In gesprek met FOX Sports maakt Berghuis er geen geheim van dat hij het 'een saaie wedstrijd' vond. "In eerste instantie omdat er geen publiek is. Je staat 4-0 voor en de tegenstander maakt nog steeds geen aanstalten om doelpunten te maken. Ze geven ons eigenlijk de bal en wij zijn op een heel laag tempo aan het voetballen."

Berghuis baalt dat het zo'n wedstrijd geworden is. "Je komt niet voor niets naar Georgië. Probeer dan nog kansen te creëren, doelpunten te maken en de wedstrijd te winnen. Ook voor de punten voor het Nederlands voetbal. Alle omstandigheden bij elkaar maken dat het zo ging. Dat is wel jammer."

Berghuis zelf pakte in de eerste helft nog een domme gele kaart, toen hij de bal wegschoot nadat de scheidsrechter al gefloten had. Ook dat had volgens hemzelf met de 'saaie wedstrijd' te maken. "Ik verveelde me eigenlijk een beetje", reageert hij. 

Gerelateerd nieuws
185 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 114 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 471 mensen actief, waarvan 144 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved