Narsingh: ''We hadden niet echt de honger om te scoren''

Narsingh: ''We hadden niet echt de honger om te scoren''

Feyenoord heeft tegen Dinamo Tbilisi niet weten te overtuigen, maar de 1-1 was genoeg om door te gaan naar de laatste voorronde van de Europa League. Luciano Narsingh is daar blij mee, al had hij liever gewonnen.

"We willen elke wedstrijd winnen", begint Narsingh in gesprek met RTV Rijnmond. "Het team wil hier met 3-1, 4-1 winnen. Dat is lekker voor het gevoel. Maar het resultaat telt en we zijn gelukkig door naar de volgende ronde." Zeker in de slotfase leek de wil om nog te scoren bij Feyenoord er niet meer te zijn. "We speelden veel meer positiespel, de bal van links naar rechts laten gaan. We hadden niet echt de honger om te scoren. Aan de ene kant begrijpelijk gezien de stand, maar als aanvaller wil je toch scoren."

Voor Narsingh zelf was het de eerste keer dat hij de volle negentig minuten speelde. "De pijp was zeker leeg. Ik ben vermoeid, heb zware benen. Maar het voelt wel lekker." Over zijn eigen spel is hij nog niet helemaal tevreden. "Ik verwacht veel van mezelf. Meer dan ik nu heb gebracht. Het gaat stap voor stap, je kan niet gelijk een hoog niveau halen. Ik ben blij met negentig minuten en dat het langzaam maar zeker beter gaat."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties