#TT | Investeerders moeten Feyenoord helpen aan Gaich

#TT | Investeerders moeten Feyenoord helpen aan Gaich

Feyenoord hoopt zo snel mogelijk de selectie versterken met een nieuwe spits. Nicolai Jørgensen is geblesseerd en Dylan Vente is nog niet klaar voor het grote werk en moet eerst ervaring op doen. Rick van Wolfswinkel heeft een blessure opgelopen en staat daardoor niet meer in de belangstelling van de Rotterdammers.

De Argentijnse media schrijven de laatste dagen veelvuldig over Feyenoord en Adolfo Gaich. FOX Sports Argentina weet vandaag te melden dat San Lorenzo geld nodig heeft en miljoenen moet verdienen met de verkoop van enkele spelers, waaronder de 20-jarige spits Gaich.

Bedragen van tussen de acht en vijftien miljoen euro worden er genoemd. Journalist J.P Caballero schrijft dat Feyenoord met hulp van een investeerder een bod gaat doen op Gaich, die veel indruk heeft gemaakt bij Argentinië Onder 20.

Feyenoord is niet de enige club die hoopt op de handtekening van Gaich. De Spaanse club Real Betis wordt ook nadrukkelijk in verband gebracht met de spits. De clubs Everton, Benfica, Napoli en Lazio Roma worden ook aan Gaich gelinkt.

Lees meer over
NEC Fox Sports Dylan Vente SSC Napoli
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties