Been over Vermeer: ''Hij is eigenlijk een beetje verrast''

Been over Vermeer: ''Hij is eigenlijk een beetje verrast''

Kenneth Vermeer begon prima aan de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De 33-jarige doelman stopte in de eerste helft een penalty van Jens Odgaard. In de tweede helft scoorde Ibrahim Dresević van afstand. Volgens Mario Been was deze bal houdbaar.

"Normaal krijg je een boete als je van die afstand op doel schiet, want normaal vang je zo'n bal. We hebben laten uitmeten dat de afstand 35 meter bedroeg,'' vertelt Been in gesprek met FOX Sports. ''De bal zal ongetwijfeld een gekke zwabber hebben gemaakt en natuurlijk moet er meer druk zijn op de bal, maar ik denk dat deze bal houdbaar is."

De middenvelders en verdedigers valt ook wat te verwijten bij de goal. ''Er moet natuurlijk iemand zijn die druk heeft op de bal, maar van die afstand moet die bal houdbaar zijn. Het is ook niet echt een streep. Natuurlijk zit er een zwabber aan de bal en natuurlijk moet er druk op de bal zijn, maar volgens mij staat hij iets te ver naar voren en verwacht hij de bal niet. Hij is eigenlijk een beetje verrast.''

[readmore=51505]

Lees meer over
Kenneth Vermeer sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties