Van der Kraan: ''Binnen maximaal vijf dagen een nieuwe spits''

Van der Kraan: ''Binnen maximaal vijf dagen een nieuwe spits''

Feyenoord gaat spoedig zaken doen op de transfermarkt. Volgens Marcel van der Kraan, Feyenoord-volger van De Telegraaf, zal de Rotterdamse club zich binnen vijf dagen versterken met een aantal nieuwe gezichten. Dit zegt hij bij FOX Sports.

"Alle supporters willen een nieuwe spits en een centrale verdediger", zegt hij in Voetbalpraat. "De verdediging ligt op zijn gat, vinden zij. Er is een probleem: er is geen geld. Dat is vanaf het begin van het seizoen al zo. Vandaag is er een ontwikkeling gekomen door de verkoop van Jeremiah St. Juste naar Mainz. Dat is een lot uit de loterij, want wie had dat verwacht na vorig seizoen?"

"Er zijn een paar opties, een daarvan is een Afrikaanse jongen van Lille, Edgar Miguel Ié. Ik denk dat hij deze kant op gaat komen. Feyenoord is met hem in gesprek, dat ziet er goed uit. Ik denk dat er nog wel een verdediger bij gaat komen", zegt Van der Kraan.

"Ik denk dat er ook nog een spits gaat komen, zal maximaal vijf dagen duren. Ik denk dat de situatie van Nicolai Jørgensen is dat je daar niet de zekerheid hebt om een heel seizoen vol te maken. Hij is nu weer geblesseerd, dat maakt het onzeker. (...) Het zal een type spits zijn die Jørgensen uit de basis kan spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties