Van der Kraan: ''Binnen maximaal vijf dagen een nieuwe spits''

dinsdag 6 augustus 2019 22:33 141.775 keer bekeken 788 reacties Pro Shots

Feyenoord gaat spoedig zaken doen op de transfermarkt. Volgens Marcel van der Kraan, Feyenoord-volger van De Telegraaf, zal de Rotterdamse club zich binnen vijf dagen versterken met een aantal nieuwe gezichten. Dit zegt hij bij FOX Sports.

"Alle supporters willen een nieuwe spits en een centrale verdediger", zegt hij in Voetbalpraat. "De verdediging ligt op zijn gat, vinden zij. Er is een probleem: er is geen geld. Dat is vanaf het begin van het seizoen al zo. Vandaag is er een ontwikkeling gekomen door de verkoop van Jeremiah St. Juste naar Mainz. Dat is een lot uit de loterij, want wie had dat verwacht na vorig seizoen?"

"Er zijn een paar opties, een daarvan is een Afrikaanse jongen van Lille, Edgar Miguel Ié. Ik denk dat hij deze kant op gaat komen. Feyenoord is met hem in gesprek, dat ziet er goed uit. Ik denk dat er nog wel een verdediger bij gaat komen", zegt Van der Kraan.

"Ik denk dat er ook nog een spits gaat komen, zal maximaal vijf dagen duren. Ik denk dat de situatie van Nicolai Jørgensen is dat je daar niet de zekerheid hebt om een heel seizoen vol te maken. Hij is nu weer geblesseerd, dat maakt het onzeker. (...) Het zal een type spits zijn die Jørgensen uit de basis kan spelen."

Gerelateerd nieuws
788 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 220 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73570 leden - Op dit moment zijn 47 mensen actief, waarvan 31 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved