Burger: ''Het gevoel dat ik er dichter tegenaan kom te zitten''

Burger: ''Het gevoel dat ik er dichter tegenaan kom te zitten''

Wouter Burger speelde voor het eerst de volle negentig minuten in het shirt van Feyenoord. De middenvelder verving de geblesseerde Jens Toornstra en deed dat zeker niet onaardig. Na afloop verscheen hij voor de camera van FOX Sports.

"Het was de eerste keer dat ik negentig minuten speelde en ook de eerste keer vanaf het begin in De Kuip. Dat is mooi." Extra spanning voelde Burger daardoor niet. "Nee, ik vind het gewoon lekker. Een lekker veld om op te spelen, mooie sfeer, een mooi stadion. Alleen maar lekker."

Burger is erg tevreden over zijn eigen ontwikkeling. "Ik heb ten opzichte van vorig jaar wel wat stappen gemaakt. Ik merkte dat het vorig jaar echt nog wel aanpoten was en dat ik nog wat dingen te kort kwam. Nu heb ik het gevoel dat ik er dichter tegenaan kom te zitten. Dit is een mooi opzetje en geeft me een goed gevoel naar het seizoen toe."

"Het lijkt wat meer vanzelf te gaan", gaat Burger verder. "Wat meer frissigheid. Een nieuwe trainer, even wat anders. Dat heeft me denk ik erg goed gedaan. Ik voel me erg lekker. Het gaat goed op de trianingen en ik denk dat het in de voorbereiding sowieso goed is gegaan. Ik mag daar tevreden op terugkijken."

Lees meer over
De Kuip Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties