Van der Gijp: ''Er ging zo verschrikkelijk veel mis''

Van der Gijp: ''Er ging zo verschrikkelijk veel mis''

Rene van der Gijp is kritisch op Feyenoord. De Rotterdammers verloren 0-3 in eigen huis van Panathinaikos FC en gingen vooral achterin regelmatig in de fout. "Het is vriendschappelijk, je bent een beetje moe, misschien heb je er niet zoveel zin in, misschien heb je slecht geslapen... Maar het was gewoon een zaadpartij!''

''Het is zonde dat we dit negentig minuten lang uitzenden,'' vervolgt Van der Gijp na afloop van de wedstrijd in gesprek met Veronica. ''Er ging zo verschrikkelijk veel mis! Dan kan het wel vriendschappelijk zijn, maar een bal over drie meter kun je toch nog wel bij iemand in zijn schoenen schuiven? Dat lukt mij ook nog wel met mijn slippers aan."

Supporters vroegen zich af of Jaap Stam al spijt heeft van zijn keuze om de nieuwe trainer van Feyenoord te worden. Van der Gijp ziet weinig positieve punten op basis van vanavond. ''Dat kun je na vanavond wel zeggen. Slecht voetbal kan, je kunt moe zijn. Maar er zit voetballend niets in." Volgende week wacht de volgende test. Feyenoord speelt dan thuis tegen Angers SCO.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties