Bahia wil nog heel lang bij Feyenoord blijven

Bahia wil nog heel lang bij Feyenoord blijven

Afgelopem zomer werd het contract van Bahia opengebroken en verlengd. Ondanks dat hij elk seizoen geen zekerheid heeft te spelen, speelt hij zich steeds weer in de basis. 'Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract' zo laat hij weten in een interview met Metro. 'Ik heb er niet lang over na hoeven denken. Er zou ook buitenlandse interesse zijn, maar dat is nooit concreet geworden.'Zo stapte iemand van Porto naar mij toe en die zei dat ze me in de gaten zouden houden, maar sindsdien heb ik niks gehoord. Ik hoef ook niet zo nodig naar een andere competitie. Ik zit al in het buitenland. Ik vind het belangrijker dat ik deel uit maak van de geschiedenis van een club en dat als ik gestopt ben of weg ben de deuren altijd open blijven voor me.

Als dit contract afloopt heb ik er acht jaar Feyenoord op zitten, maar misschien verlengen we over een paar jaar weer. De enige droom die ik heb is om opgeroepen te worden voor het nationale team van Brazilie.'

Lees meer over
Bahia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties