Onrust over prijzen seizoenkaart in nieuw stadion

Onrust over prijzen seizoenkaart in nieuw stadion

De plannen rondom Feyenoord City worden steeds concreter. Ook wordt er langzaam steeds meer gesproken over de indeling van de vakken en de prijzen van de seizoenkaarten in het mogelijke nieuwe stadion van de Rotterdamse club.

De prijzen van diverse vakken zouden volgens aanwezige bronnen al bepaald zijn. Een seizoenkaart op de vakken die vergelijkbaar zijn met wat nu Vak W en Vak Z is gaat naar een bedrag van rond de 1000 euro per seizoen. Feyenoord City krijgt vaste stoelnummering en de prijzen zullen per stoel bepaald worden. De hoge bedragen zorgen voor flink wat onrust op sociale media.

De vakken in de hoek gaan volgens informatie van FRFC1908, die aanwezig was in De Kuip bij een ledenvergadering van aandeelhouders, naar zevenhonderd euro. De overige prijzen zijn nog niet bekend. Feyenoord City heeft eerder aangegeven dat de gemiddelde prijs van een seizoenkaart moet uitkomen op € 350,59, zo valt te lezen op de officiële website.

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties