Kökcü: ''Heb dit seizoen niet veel wedstrijden kunnen spelen''

Kökcü: ''Heb dit seizoen niet veel wedstrijden kunnen spelen''

Orkun Kökcü kreeg tegen NAC Breda weer eens de kans in de basis. Met de middenvelder in het veld stelde Feyenoord plek drie, en dus Europees voetbal, veilig.

"We hebben geen feestje gevierd", begint Kökcü in gesprek met Voetbal International. "Als Feyenoord wil je altijd hoger eindigen. Europees voetbal is wel belangrijk voor een topclub als Feyenoord, dus daar ben ik wel blij mee."

Kökcü maakte dit seizoen voor het eerst minuten in het eerste van Feyenoord, en kijkt daar tevreden op terug. "In de wedstrijden die ik heb mogen spelen heb ik het aardig gedaan. Het moet altijd beter. Ik wil een vaste waarde worden bij Feyenoord, dus ik moet deze lijn nu doorpakken."

Om dat te bereiken moet het talent zich nog verbeteren. "Je hebt het gezien, ik kreeg kramp in de zeventigste minuut. Ik moet topfit worden. Het is belangrijk om wedstrijden te spelen. Dit seizoen heb ik niet veel wedstrijden kunnen spelen, ook niet in Jong. Dat speelt ook mee. Als ik dertig wedstrijden in een seizoen kan spelen, zal het wel wat beter gaan."

[dumpitem=18200]

Lees meer over
Jan de Jong
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties