Kökcü: ''Heb dit seizoen niet veel wedstrijden kunnen spelen''

donderdag 25 april 2019 00:00 72.700 keer bekeken 95 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü kreeg tegen NAC Breda weer eens de kans in de basis. Met de middenvelder in het veld stelde Feyenoord plek drie, en dus Europees voetbal, veilig.

"We hebben geen feestje gevierd", begint Kökcü in gesprek met Voetbal International. "Als Feyenoord wil je altijd hoger eindigen. Europees voetbal is wel belangrijk voor een topclub als Feyenoord, dus daar ben ik wel blij mee."

Kökcü maakte dit seizoen voor het eerst minuten in het eerste van Feyenoord, en kijkt daar tevreden op terug. "In de wedstrijden die ik heb mogen spelen heb ik het aardig gedaan. Het moet altijd beter. Ik wil een vaste waarde worden bij Feyenoord, dus ik moet deze lijn nu doorpakken."

Om dat te bereiken moet het talent zich nog verbeteren. "Je hebt het gezien, ik kreeg kramp in de zeventigste minuut. Ik moet topfit worden. Het is belangrijk om wedstrijden te spelen. Dit seizoen heb ik niet veel wedstrijden kunnen spelen, ook niet in Jong. Dat speelt ook mee. Als ik dertig wedstrijden in een seizoen kan spelen, zal het wel wat beter gaan."

Gerelateerd nieuws
95 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74191 leden - Op dit moment zijn 1022 mensen actief, waarvan 292 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved