Toornstra: ''Derde plek het minste wat we konden doen''

Toornstra: ''Derde plek het minste wat we konden doen''

Jens Toornstra was met twee doelpunten een van de uitblinkers namens Feyenoord tegen NAC Breda. Daarmee is de derde plek definitief veilig gesteld. Voor Toornstra is het een goed einde van een teleurstellend seizoen.

"Voor mij persoonlijk ook: ik heb een aantal keer wissel gezeten. Dat komt omdat je niet goed genoeg speelt. Voor het team is het ook een teleurstellend seizoen geweest", blikt Toornstra terug in gesprek met FOX Sports. "Het was een combinatie van factoren. Het team loopt ook niet heel soepel. Om je individueel te onderscheiden is dan ook lastiger. Het is niet helemaal geworden wat ik ervan gehoopt had."

Helemaal tevreden met de derde plek is Toornstra niet. "Het is het minste wat we hadden kunnen doen. Al stonden we vijf wedstrijden geleden wel nog achter op AZ. Maar aan het begin van het seizoen doe je het hier niet voor. Voor nu is het goed, want we hebben Europees voetbal."

[readmore=50555]

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties