Toornstra: ''Derde plek het minste wat we konden doen''

woensdag 24 april 2019 23:12 23.100 keer bekeken 36 reacties Pro Shots

Jens Toornstra was met twee doelpunten een van de uitblinkers namens Feyenoord tegen NAC Breda. Daarmee is de derde plek definitief veilig gesteld. Voor Toornstra is het een goed einde van een teleurstellend seizoen.

"Voor mij persoonlijk ook: ik heb een aantal keer wissel gezeten. Dat komt omdat je niet goed genoeg speelt. Voor het team is het ook een teleurstellend seizoen geweest", blikt Toornstra terug in gesprek met FOX Sports. "Het was een combinatie van factoren. Het team loopt ook niet heel soepel. Om je individueel te onderscheiden is dan ook lastiger. Het is niet helemaal geworden wat ik ervan gehoopt had."

Helemaal tevreden met de derde plek is Toornstra niet. "Het is het minste wat we hadden kunnen doen. Al stonden we vijf wedstrijden geleden wel nog achter op AZ. Maar aan het begin van het seizoen doe je het hier niet voor. Voor nu is het goed, want we hebben Europees voetbal."

Gerelateerd nieuws
36 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 14 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74191 leden - Op dit moment zijn 896 mensen actief, waarvan 257 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved