Kritiek op Clasie: ''Hij mag zijn handjes dichtknijpen''

dinsdag 16 april 2019 01:00 51.210 keer bekeken 69 reacties Pro Shots

Jordy Clasie is na de wedstrijd tegen Heracles Almelo de meest besproken Feyenoorder. De 27-jarige middenvelder reageerde woedend op zijn wissel in de tweede helft. Giovanni van Bronckhorst haalde Clasie naar de kant voor Robin van Persie en dat viel niet goed bij de Feyenoorder.

Ronald Waterreus haalt flink uit naar Clasie. ''Gebrek aan zelfkritiek en -kennis in het voetbal; verbazingwekkend blijft het. Een paar topduels speelde hij goed. Verder heb ik hem vooral plichtmatig in de middencirkel zien hobbelen. En zo'n jongen zet Van Bronckhorst dan eventjes op zijn nummer in een volle Kuip, de trainer die zijn spelers naar buiten toe juist altijd zo beschermt?''

De oud-doelman is van mening dat Clasie meer respect had moeten tonen voor de oud-speler van Barcelona en Arsenal. ''Waar Clasie alleen heen kan als-ie een tribunekaartje koopt. Het is de wereld op zijn kop. Clasie mag zijn handjes dichtknijpen dat hij voor zo'n prachtige club als Feyenoord mag spelen. Ik zou zeggen: laat Clasie alle bokalen poetsen die Gio in zijn loopbaan heeft gewonnen. Is hij wel even zoet,'' oordeelt Waterreus in zijn column in De Limburger.

Gerelateerd nieuws
69 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1196 mensen actief, waarvan 222 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved